Ny ansiktsserie fra WELEDA

Weleda har nesten 100 års erfaring med å ekstrahere aktive ingredienser fra planter. Fikenkaktus (på engelsk kjent som «prickly pear») er Weledas nyeste naturoppdagelse. Denne utrolige planten har tilpasset seg til å trives i tørt klima ved å lagre fuktighet. Fikenkaktusen er naturlig rik på polysakkarider, som er kjent for sin vannbindende evne.

I den nye Cactus-serien har Weleda på en effektiv måte klart å innlemme den vannbindende egenskapen til fikenkaktusen, som er vitenskapelig bevist å ha en betydelig, fuktighetsgivende effekt på huden. Dette er en helt ny, 100% naturlig ekstrakt som Weleda har utviklet, og søkt om europeisk utviklingspatent på.

Cactus-produktene passer perfekt for deg som har normal til tørr hud (uansett alder). De gir intens fuktighet – som et glass vann for tørst hud.

Les om produktene i Cactus-serien her:

Weleda Cactus Hydrating Facial Cream
Weleda Cactus Hydrating Facial Lotion
Weleda Cactus Hydrating Eye Gel
Weleda Cactus Hydrating Facial Mist

Etiske og bærekraftige innkjøp av råvarer hos Weleda

Weleda investerer mye tid på å finne økologiske ingredienser av høy kvalitet. Dette gjelder også for fikenkaktusen. Weleda kjøper råvaren fra Mexico. Jordsmonnet så vel som tidspunktet for innhøstingen påvirker utviklingen av plantens kraftige vannbindende egenskaper.

Weleda er et av de få hudpleiemerkene som samarbeider med UEBT (Union for Ethical BioTrade) – en ideell organisasjon som støtter og verifiserer selskapers etiske innkjøpsforpliktelser når det gjelder «Sourcing with Respect» av ingredienser som kommer fra biologisk mangfold. Weleda er stolte over å ha en transparent og etisk forsyningskjede som fremmer en verden der mennesker og biologisk mangfold blomstrer.

Sjekk HELE det store utvalget av Weleda produkter i nettbutikken Helseogkost.no