Hvorfor velge bivokslys?

Bivokslys er alternativet for deg som er opptatt av natur, miljø, bærekraft og helse. Bivoks er et fantastisk naturprodukt laget av flittige bier – en helt naturlig og fornybar ressurs.

HonningLys bivokslys skaper stemning og hygge i ethvert miljø året rundt – også velegnet i små rom som for eksempel i campingvogna, bobilen, båten og på hytta.

Masseproduserte lys av stearin og parafin er billigere å kjøpe. Men faktum er at når de tennes, skaper de et dårlig inneklima som kan sammenlignes med moderat røyking eller uteluften i forurensede storbyer.

Flammen på bivokslys er klar og sterk. Bivokslys brenner roligere og lyser bedre enn tradisjonelle lys.

Siden bivoks har høy smeltetemperatur, har bivokslysene dessuten betydelig lengre brennetid enn andre lys. Bivokslys forurenser heller ikke inneluften med sotpartikler og andre uønskede stoffer.

Alle bivokslysene fra HonningLys er håndlagede og kortreiste (lages i Kristiansand, av overskuddsvoks fra gründernes egne bikuber). De har en lett, naturlig og behagelig duft av honning.

Bivoks avgir negative ioner ved antenning, og dette bidrar faktisk til å rense inneluften. Bivokslys er bra for inneklimaet og er et trygt alternativ også for astmatikere og andre allergikere.

Fordeler med HonningLys bivokslys:

100% norsk håndverk
Allergivennlige
Brenner langsomt
Soter ikke
Miljøvennlige
Kortreiste
Bærekraftige