Ekte ull – ikke noe tull

Ikke tid til å strikke? Fortvil ikke – disse ullsokkene ser faktisk ut som om de er hjemmestrikkede. Med ullsokkene fra Hirsch Natur holder du deg varm på beina gjennom alle årstidene, både ute og inne. De er laget av 100% økologisk lammeull og finnes i flere fine varianter – i størrelser fra 36 til 46.

Hirsch Natur har laget solide kvalitetssokker i sin egen fabrikk i den lille byen Laer i Tyskland helt siden 1928. På 1980-tallet ble naturmaterialer mer populært, og Hirsch Natur gikk da over til å bare produsere tekstiler i økologiske naturmaterialer. Bedriften eies og drives nå av sønnesønnen til den opprinnelige gründeren.

Ullen i sokkene fra Hirsch Natur er økologisk og GOTS (Global Organic Textile Standard)-sertifisert. Ullen blir spunnet, farget med plantefarger og strikket på Hirsch Naturs egen fabrikk i Tyskland.

Siden 2009 har de satset stadig mer på bruk av miljøvennlig, fornybar energi. De har solcellepaneler på taket av fabrikken, som foreløpig dekker 50% av energibehovet deres, men de planlegger å bli 100% forsynt med ren solenergi etter hvert.

Alt avfall fra produksjonen deres blir resirkulert. De vasker de ferdige tekstilproduktene i kun rent vann før de sendes ut for salg. De passer på å ikke bruke mer vann enn de behøver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait