Ergonomiske puter for bedre søvnkvalitet

Den Originale Puten fra TEMPUR er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter. Dette for å sikre at puten former seg perfekt etter nakkens og hodets konturer og gir en maksimal støtte og avlastning av nakke- og skuldermusklene. TEMPUR Original Pute anbefales til alle som ikke bare ønsker seg en bedre nattesøvn, men som også vil ha en mer terapeutisk sovestilling. Putens form følger kroppens naturlige kurver. Den gir støtte til hodet, nakken og skuldrene samtidig som ryggraden får hvile naturlig. TEMPUR Original Pute er beregnet for deg som sover på siden eller på ryggen.

Usikker på hvilken putestørrelse du skal velge?

TEMPUR Original Pute finnes i flere forskjellige størrelser.

Har du veldig brede skuldre, vil høyden på XL-modellen passe deg best. Det samme gjelder hvis du har lang nakke.

Har du litt brede skuldre, vil høyden på L-modellen passe godt for deg.

Har du normale eller litt smale skuldre (eller kort nakke), vil høyden på M-modellen passe deg best.

Junior-modellen er utviklet for å passe til barn fra 3 år og oppover til 10-12 år.

For de fleste tenåringer vil M-modellen passe bedre – eller eventuelt L-modellen til de som har litt brede skuldre.

Hvorfor TEMPUR?

TEMPUR er et viskoelastisk materiale med åpen cellestruktur. Dette temperatursensitive og trykkavlastende materialet former seg eksakt etter kroppens konturer. Vanlige soveputer er bygget opp av irregulære cellestrukturer som komprimerer og gir etter når det utsettes for trykk. TEMPUR materialet består av millioner av åpne celler som forsiktig følger kroppens konturer og bevegelser. På den måten opplever du total støtte mens du ligger, men uten at du får noe trykk tilbake mot kroppen. Når du løfter hodet vekk fra puten, vil materialet sakte men sikkert reise seg tilbake til den opprinnelige formen.

TEMPUR® produserer materialet kun i sine egeneide fabrikker i Danmark og USA. Produktene selges i mer enn 80 land rundt omkring i verden.

TEMPUR® produktene som selges i Norge er produsert på øya Fyn i Danmark.

Les mer og bestill TEMPUR-produktene i nettbutikken Helseogkost.no