Rabarbrapuré med Sukrin+

Har du tilgang på rabarbra? Da er det veldig lett å lage en frisk, deilig rabarbrapuré. Denne puréen kan brukes til flere ting – for eksempel som fyll i all slags kaker og annen bakst. Rabarbrapureen kan også bli til en lett og sommerlig dessert (som på bildet).


200 g rabarbra
30 g Sukrin+
2 ss vann
(+ eventuelt litt vaniljepulver – hvis du liker smaken av vanilje)

Kutt rabarbra opp i små biter. Ha bitene i en kjele, og kok sammen med de andre ingrediensene på god varme helt til rabarbraen går i oppløsning og konsistensen blir grøtete. Avkjøl noe, og mos med en stavmikser til det blir en jevn puré.

Ekstra tips:

Lag en deilig dessert av rabarbrapureen! Det er jo såååå enkelt:

1 Finn fram noen fine glass

2 Bruk yoghurt (eller pisket kremfløte) og legg tynne lag på lag med rabarbrapuré og yoghurt (eller krem) i glassene.

3 Nyt den friske og delikate desserten.

Disse ingrediensene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no :

Sukrin+

Helios Vaniljepulver