Rabarbrasmoothie med bringebær

En frisk start på dagen når rabarbraen er i sesong. Denne smoothien kombinerer rabarbra med bringebær, i tillegg til kokosmelk og et hint av vanilje.

(2 porsjoner)

140 g rabarbra

4 ss vann

1 ss Sukrin

2 dl kokosmelk

80 g frosne bringebær

1 strøken ts vaniljepulver

1 ss honning

Skyll rabarbraen. Fjern de ytterste strimlene. Skjær stilkene i tynne skiver. Kok rabarbraskivene i vann og Sukrin under lokk i ca. 10 minutter. Avkjøl rabarbraen.

Kjør kokosmelken med bringebær, rabarbra og vaniljepulver i en blender til du får en glatt smoothie. Smak til med litt honning, og server straks i to glass.

Disse ingrediensene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no:

Sukrin

Naturata Vaniljepulver

Diverse honninger

EcoMil Kokosmelk naturell