Lei av å drikke lunka vann?

Med Olivia Vannrenser og vannkjøler får du avkjølt, friskt vann på en enkel og praktisk måte. Denne hendige, frittstående bordmodellen tar liten plass, krever lite strøm (kun 67 W), er stillegående og plasseres lett overalt hvor du vil ha godt vann tilgjengelig og har tilgang til strøm (krever 220V).

Olivia Vannrenser og vannkjøler egner seg:

+ hjemme på kjøkkenet

+ ute på terrassen (hvis den har tak over seg)

+ på hytta

+ i campingvogna

+ i bobilen

+ i båten

Enkelt og praktisk

1 Fyll på med helt vanlig kranvann

2 La det bli renset og avkjølt

3 Nyt vannet som smaker friskt og godt og er lett å drikke

Dessuten gir renset vann bedre smak på kaffe og te, og det er også ypperlig til matlagingen (koking av grønnsaker, ris, pasta, sauser, supper, fisk etc.).

Filtersystemet

Olivia filtersystemet består av flere lag med ulike typer av filtrering. Det første laget filtrerer partikler (grovpartikkelfilter). Det andre laget inneholder en ionebyttemasse som reduserer kalk, aluminium og tungmetaller som bly, kobber, jern og mangan. Det tredje laget består av granulert aktivt kull (GAC – Granulated Active Carbon) som reduserer innholdet av klorforbindelser og fjerner uønsket lukt, smak og farge. Det fjerde laget absorberer eventuelle rester av aktivt kull, så disse ikke kommer med i det ferdig rensede vannet.

Spørsmål om Olivia Vannrenser & vannkjøler?

Ta direkte kontakt med Friskt Vann – vannmannen vår:

Jan Rakke-Friberg – telefon 905 81 467 eller e-post: jan@frisktvann.no

2 Kommentarer on “Lei av å drikke lunka vann?

  1. Hvor mange liter tåler filterne før de må skiftes ut og hvor kan man kjøpe nye filtre? hva er prisen på nye filtre omtrent? Dreier det seg om hunrelappe eller tusenlapper?
    Mvh:Kjersti

  2. Hei, Kjersti!
    Dette står i produktinformasjonen til Olivia Vannrenser & Vannkjøler: «1 filterpatron medfølger når du kjøper Olivia Vannrenser og vannkjøler hos oss. Ved normal bruk varer filterpatronen i omkring 3 måneder før den bør byttes (etter filtrering av omkring 150 liter vann).»

    Akkurat nå har vi dessverre ikke disse produktene på lager. Importøren er utsolgt for både Olivia Vannrenser & Vannkjøler og filtere (3 pk, som koster kr 350), og det er uviss leveringstid (råvaremangel).

Comments are closed.