Nesespray med naturlige ingredienser

Dr. Bentsens Neseolje er et norskutviklet, naturlig alternativ på sprayflaske, av eteriske oljer fra økologisk dyrkede urter: eukalyptus, peppermynte, sitron og lavendel i en base av olivenolje.

Etter mange år som øre-nese-hals-spesialist savnet Dr. Paal Bentsen et naturlig, men effektivt middel som kunne hjelpe pasientene hans mot blant annet postoperative ubehag og andre problemer i de øvre luftveiene. Etter flere år med eksperimentering på forskjellige eteriske oljer (som også hundrevis av pasientene hans underveis fikk gleden av å bruke), kom han fram til dagens velbalanserte neseolje – som nå er tilgjengelig for oss her i Norge.

Neseoljen har ingen stimulerende effekt på sentralnervesystemet, og har derfor ingen vanedannende effekt og skaper heller ingen fysisk avhengighet.

Den lave konsentrasjonen av eteriske bio-oljer uten noen kjemiske konserveringsmidler gir ingen bivirkninger.

Kan Dr. Bentsens Neseolje brukes av barn?
Ja. Dr. Bentsens Neseolje kan brukes av barn fra 1-års alderen. Neseoljen kan smøres på UNDER nesen UTVENDIG på barnet. Dette kan bidra til å lindre forkjølelsessymptomer og redusere snørrproduksjonen.

Kan Dr. Bentsens Neseolje brukes av gravide?
Ja. Ved graviditet er det normalt at kvinner som følge av hormonforandringer kan oppleve at væskebalansen endres, og at det kan gi en følelse av tetthet i nesen. Dr. Bentsens Neseolje er helt trygg å bruke under graviditet. Neseoljen er 100% biologisk, framstilt av naturlige eteriske oljer og helt uten kjemiske konserveringsmidler.

Dr. Bentsens Neseolje kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no