Stort sett alle liker vafler, og det finnes SÅ mange gode varianter, både med gluten og UTEN gluten. Vi pleier å si at vafler er «ferskvare». Det er alltid de nystekte, rykende varme vaflene som smaker aller best. Blir det noe vaffelrøre til overs, er det bedre å oppbevare denne i kjøleskapet fram til du får lyst på de resterende vaflene. Vaffelrøre holder seg helt fint i kjøleskapet i opptil en uke.
Her har vi samlet noen utvalgte vaffeloppskrifter:
![](https://usercontent.one/wp/www.infohelseogkost.no/wp-content/uploads/2021/04/Oppskrift_Vafler-lavkarbo.jpg?media=1714911900)
![](https://usercontent.one/wp/www.infohelseogkost.no/wp-content/uploads/2021/05/Oppskrift_Vafler-med-rismel-glutenfrie-2.jpg?media=1714911900)
![](https://usercontent.one/wp/www.infohelseogkost.no/wp-content/uploads/2022/03/oppskrift_Speltvafler-med-epler.jpg?media=1714911900)