Bringebærsuppe med rips

Lengter du etter sommeren allerede? Hva med en sommerlig, rød dessertsuppe? Bringebær og rips er en helt perfekt kombinasjon. Denne suppen er søtet med Sukrin og er enkel og rask å lage.

(4-6 porsjoner)

1 liter vann

250 g bringebær

100 g rips

2 ss Sukrin eller 1 ss Sukrin+Stevia

1 hel vaniljestang

25 g potetmel

Kok opp vannet. Tilsett bærene (de kan godt være frosne). Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha både frøene og stangen opp i kjelen.

La suppen koke i en drøy halv time. Smak til med Sukrin eller Sukrin+Stevia. La suppen få et lite oppkok i 5 minutter.

Rør ut potetmelet i noen spiseskjeer med vann. Jevn suppen med melblandingen. Varm suppen opp til kokepunktet.

Server dessertsuppen lunken sammen med krem, vaniljeis eller vaniljekesam.

Disse ingrediensene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no :

Sukrin

Sukrin+

Økologisk vaniljestang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *