Lakrismandler

Er du glad i lakris? Liker du mandler? Da er denne oppskriften helt perfekt for deg! Her får du både mandler, lakris og litt salt (for smakens skyld). Disse herlighetene er veldig fort gjort å lage, Dessuten er de også en fin gaveidé til alle lakriselskere.

200 g mandler

4 ss vann

2 ss salt

2 ss lakrispulver

Sett stekeovnen på 200 grader.

Rør sammen en slags «saus» av vann, salt og lakrispulver. Bland inn mandlene, sånn at mandlene blir helt dekket av «sausen».

Bre mandlene utover på en bakepapirkledd stekeplate. Sett inn platen midt i stekeovnen, og la mandlene bli sprø og lekre – det tar omkring 10-15 minutter.

La mandlene bli avkjølt før de serveres – eller før du legger dem i et kremmerhus pyntet med en stilig sløyfe på (kjempefin spiselig gave).

Disse ingrediensene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no :

Saltå Kvarn Mandler økologiske

Helios Mandler økologiske

Diverse salt

Urtekram Lakrisrotpulver økologisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *