Økologiske olivenoljer med nydelig smak

På Spanias solkyst i området omkring Alicante dyrkes noen av verdens beste oliven. Kun et fåtall av disse bedømmes som gode nok til å kunne benyttes i de prisvinnende olivenoljene fra Fransisco Gomez. Disse kaldpressede extra virgin olivenoljene framstilles fra økologiske, biodynamisk dyrkede oliven fra tidlig innhøsting.

Ingen ting blir overlatt til tilfeldighetene i denne produksjonen. Olivenhøstingen starter i november, når været begynner å bli kaldere. Først Arbequina oliven, deretter fortsetter innhøstingen med Picual og de andre olivensortene som dyrkes på eiendommen. Kort tid etter plukkingen starter kaldpressingen på godsets egen olivenpresse. Den nypressede oljen blir deretter lagret på fat av rustfritt stål før den tappes over på flasker. Resultatet er extra virgin olivenoljer av høy kvalitet, med flott farge og helt spesiell duft og ikke minst: smak.

Sjekk hele utvalget i nettbutikken Helseogkost.no