Kokosmakroner

Deilige småkaker som er både glutenfrie og sukkerfrie. De er naturlig søtet med kokossukker og lønnesirup.

(ca. 24 stk)

 50 g smør

2 egg

1 dl kokossukker

2 ss lønnesirup

5,5 dl kokosmasse

2 ss appelsinjuice (kan utelates)

Sett stekeovnen på 175 grader C.

Smelt smøret, og la det avkjøle seg litt. Ha det smeltede smøret sammen med resten av ingrediensene i en bolle, og bland alt godt sammen. Bruk to spiseskjeer til å lage små makroner, som settes rett på en bakepapirkledd stekeplate.

Stek kokosmakronene midt i ovnen på 175 grader C i 13-15 minutter.

Avkjøles på rist.

Disse ingrediensene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no :

Cocosa Sukker økologisk

Purasana Kokosblomstsukker økologisk

Helios Lønnesirup økologisk

Horizon Kokosmasse økologisk