Pizzabunn glutenfri

Denne pizzabunnen er både lavkarbo og glutenfri. Oppskriften er beregnet for 4 pizzabunner i porsjonsstørrelse.

4 egg

3 ss fløte

3 ss olje

2 dl revet gulost

2 dl Pofiber

1 ts bakepulver

3 ts johannesbrødkjernemel

1 ts salt

Pisk eggene lett sammen med fløte og olje, og rør inn revet ost.

Bland sammen det tørre, og rør det inn i eggeblandingen.

Del deigen i 4, og kjevle eller trykk dem ut til pizzabunner. Bruk gjerne plastfolie over deigen når du kjevler.

Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.

Forstek nederst i ovnen ved 225 grader i 10-12 minutter.
Legg på ønsket fyll og stek videre i ca. 7 minutter til osten har smeltet.

Disse produktene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no :

Diverse økologiske matoljer

Semper Pofiber

Helios Bakepulver

Rapunzel Johannesbrødkjernemel

Diverse salt